Ekipa

Spoznajte nas

Ekipa IPM Tech Hub je sestavljena iz izkušenih, kreativnih in ambicioznih posameznikov, ki s pomočjo svojih interdisciplinarnih znanj zagotavljajo celostne in optimizirane rešitve za svoje naročnike. Naše delo in storitve temeljijo na konkretnih podatkih, ki jih pridobimo preko lastnih raziskav. Spoznajte kdo so vaši vodiči za vstop na ciljne trge!

Zoran Dramićanin

Direktor

 

Zoran Dramićanin skrbi, da naši partnerji vedno dobijo prave informacije ob pravem času. Njegove dolgoletne izkušnje, predvsem v B2B sektorju, so ključne za strateški poslovni razvoj posameznega podjetja in celotne skupine.

     

dr. Domen Kos

Vodja raziskav

Dr. Domen Kos je partner in generalni direktor holdinga IPM Skupina d. o. o., ki ga sestavlja 7 pravnih subjektov, delujočih na področju digitalizacije in EU sredstev za digitalno, trajnostno in vključujočo prihodnost. Dr. Kos je registrirani raziskovalec pri Agenciji za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) in vodja raziskav na IPM Technology Hubu, kjer raziskuje stopnjo digitalizacije in uporabo pametnih rešitev v različnih ekosistemih (podjetja, občine, kmetijske zadruge, domovi za ostarele, veterinarske postaje, zdravstveni domovi ipd.).

       

Jakob Čakarmiš

Svetovalec

Jakob v IPM skupini deluje na področju kibernetske varnosti in digitalne transformacije ter ima izkušnje s sodelovanjem s subjekti iz javnega in zasebnega sektorja. Njegova vloga v IPM Tech Hub-u zajema vodenje projektov, izvajanje raziskovalnih aktivnosti in analiz, ki našim strankam zagotavljajo najboljše možne storitve in produkte.