Ekipa

Spoznajte nas

Ekipa IPM Tech Hub je sestavljena iz izkušenih, kreativnih in ambicioznih posameznikov, ki s pomočjo svojih interdisciplinarnih znanj zagotavljajo celostne in optimizirane rešitve za svoje naročnike. Naše delo in storitve temeljijo na konkretnih podatkih, ki jih pridobimo preko lastnih raziskav. Spoznajte kdo so vaši vodiči za vstop na ciljne trge!

Jakob Jež

Direktor

Jakob je diplomant mednarodnega poslovanja, magistrski študij pa je opravil s področja poslovodenja in organizacije – IMB program na Ekonomski Fakulteti. Svoje poslovne izkušnje nabira že od začetka študija, največ s področja trženja, razvoja poslovnih modelov in organizacije projektov. Zaradi širokega nabora izkušenj in znanja pa se odlično znajde tudi v vlogi vodje. S kreativnim pristopom zna Jakob odlično prepoznati potrebe naročnikov in zanje pripraviti najustreznejši poslovni model, ter poiskati najdonosnejše rešitev. Z znanjem, dovršeno strategijo in naprednimi rešitvami vam pomaga pri začrtanju prihodnosti vašega podjetja.

       

dr. Domen Kos

Vodja raziskav

Dr. Domen Kos je partner in generalni direktor holdinga IPM Skupina d. o. o., ki ga sestavlja 7 pravnih subjektov, delujočih na področju digitalizacije in EU sredstev za digitalno, trajnostno in vključujočo prihodnost. Dr. Kos je registrirani raziskovalec pri Agenciji za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) in vodja raziskav na IPM Technology Hubu, kjer raziskuje stopnjo digitalizacije in uporabo pametnih rešitev v različnih ekosistemih (podjetja, občine, kmetijske zadruge, domovi za ostarele, veterinarske postaje, zdravstveni domovi ipd.).

       

Julija Bertalanič

Raziskovalka

Julija je tekom študija družboslovne informatike pridobila znanja o raziskovanju informacijske družbe, raziskovalnih pristopih in se poglobila v podatkovno analitiko. Te veščine ji pomagajo pri izvedbi raziskav na strokoven, verodostojen in sodoben način.

       

Jakob Čakarmiš

Svetovalec

Jakob v IPM skupini deluje na področju kibernetske varnosti in digitalne transformacije ter ima izkušnje s sodelovanjem s subjekti iz javnega in zasebnega sektorja. Njegova vloga v IPM Tech Hub-u zajema vodenje projektov, izvajanje raziskovalnih aktivnosti in analiz, ki našim strankam zagotavljajo najboljše možne storitve in produkte.