Ekipa

Spoznajte nas

Ekipa IPM Tech Hub je sestavljena iz izkušenih, kreativnih in ambicioznih posameznikov, ki s pomočjo svojih interdisciplinarnih znanj zagotavljajo celostne in optimizirane rešitve za svoje naročnike. Naše delo in storitve temeljijo na konkretnih podatkih, ki jih pridobimo preko lastnih raziskav. Spoznajte kdo so vaši vodiči za vstop na ciljne trge!

dr. Domen Kos

Chief Executive Officer

Dr. Domen Kos je partner in generalni direktor holdinga IPM Skupina d. o. o., ki ga sestavlja 7 pravnih subjektov, delujočih na področju digitalizacije in EU sredstev za digitalno, trajnostno in vključujočo prihodnost. Dr. Kos je registrirani raziskovalec pri Agenciji za raziskovalno dejavnost RS (ARRS) in direktor ter vodja raziskov na IPM Technology Hubu, kjer raziskuje stopnjo digitalizacije in uporabo pametnih rešitev v različnih ekosistemih (podjetja, občine, kmetijske zadruge, domovi za ostarele, veterinarske postaje, zdravstveni domovi ipd.).

       

Jakob Jež

Chief Operating Officer

Jakob že vrsto let nabira izkušnje s področja trženja, prodaje, razvoja poslovnih procesov, digitalizacije in marketinga. S širokim naborom različnih znanj, izkušenj in kompetenc, skrbi za pripravo poslovnih modelov in rešitev za naše naročnike. S kreativnim pristopom k reševanju izzivov Jakob prispeva, da bo vaše podjetje prišlo do najboljše možne rešitve.

       

Julija Bertalanič

Raziskovalka

Julija je tekom študija družboslovne informatike pridobila znanja o raziskovanju informacijske družbe, raziskovalnih pristopih in se poglobila v podatkovno analitiko. Te veščine ji pomagajo pri izvedbi raziskav na strokoven, verodostojen in sodoben način.

       

Jaka Gruden

Svetovalec

Jaka Gruden je strokovnjak za poslovno svetovanje, tržne raziskave in ima večletne izkušnje pri vodenju in izvedbi projektov. Odlikuje ga strateški in premišljen pristop k iskanju rešitev za stranke in naročnike, ki temelji na želji – stranki pomagati doseči nove poslovne uspehe.